Masina de spalat electrica

★★★★☆

Citeste mai departe si verifica toate ofertele noastre uimitoare de masina de spalat electrica. Usor, rapid si la preturi accesibile. Ce ati putea cere mai mult? ASTAZI ESTE O ZI MINUNATA!

10 Produse - Super Oferta

👉 VEZI MAI MULTE 👈

De ce sa cumperi Masina de spalat electrica?

Odata ce ati stabilit spatiul de lucru si masina de spalat electrica care ii nevoie instalate in bucatarie, sunteti pe drumul cel bun cu destinatia de a crea o bucatarie si o zona de luat masa frumoase.

Trebuie sa se acorde o atentie foarte folositoare distantei printre cele trei linii de front. Ar trebui sa aiba o distanta minima de 1,20 m pentru a se putea muta liber si nu mai putin de 2,70 m din ele (ceea ce este de acum mult).

Nu uitati sa fiti atenti la unitatile superioare si sa nu adaugati prea multe si, daca ar fi posibil, nu alegeti dulapuri deasupra chiuvetei ori a zonei principale (veti putea sa va deplasati mai usor si iti fi mai putin coplesitor).

Zona chiuvetei ar trebui sa fie aproape de masina de spalat electrica, intrucat una dintre cele mai recomandate miscari ar fi aceea de a scoate alimentele proaspete pentru a le spala inainte de a le gati. Plasarea aparatelor esentiale va usura munca: mai intai frigiderul, apoi chiuveta si, in cele intre urma, aragazul.

Daca triunghiul de fenomen este prea larg, iti fi mai putin functional in acel caz cand vorbim despre gatit. Prin urmare, trebuie sa cream un plan de iluminat pentru a putea lucra in stil coerent.

Luati cu dumneavoastra o mostra de dulapuri in acel caz cand mergeti la website-ul de gresie si faianta. Asigurarea unui design coerent dintre dulapuri si podea ar fi cruciala pentru designul general al bucatariei.

Langa masina de spalat electrica se afla, de obicei, camara sau spatiile de depozitare a alimentelor. Langa chiuveta, vom amplasa masina de spalat vase, tot langa un dulap cu destinatia de depozitarea ustensilelor de bucatarie. Iar dedesubt, cosurile de gunoi.

Alte Produse

Accepti cookies? Citeste mai mult