Magazin

★★★★☆

Care este cea mai bun oala?

Pregatirea mancarii in oale si tigai in care totul se lipeste este frustrant atunci cand vine vorba de spalat. De asemenea, face ca mancarea sa aiba un gust neplacut si pierde un pic de aroma la fund. Sunt sigur ca vi s-a intamplat si voua, nu-i asa? De aceea, cea mai buna caserola ar trebui sa fie una care nu are aceasta problema si care, de asemenea, distribuie bine caldura, astfel incat totul sa fie delicios si la gradul de coacere dorit.

De exemplu, pentru a face orez, aveti nevoie de una dintre aceste ustensile de gatit, care este un recipient metalic putin adanc, cu o baza circulara. Este grozav daca are un capac bun si manere, astfel incat sa o puteti ridica mai tarziu si sa o serviti fara sa va ardeti mainile.

Atunci cand alegeti o tigaie noua, marca poate fi un factor determinant pentru o buna calitate. Ideea este ca, probabil, doriti sa combinati acest lucru cu un pret accesibil, dar pentru asta trebuie sa stiti cum sa faceti cumparaturi.

Nu este o misiune imposibila, dar poate ca sunt utile cateva sfaturi despre cum sa gasesti ustensile de gatit mai ieftine.

Pentru a cumpara orice oala sub presiune, vesela sau cratita, trebuie sa verificati anumite caracteristici de baza:

Dimensiune: Diametrul unei caserole care poate fi folosita in mai multe scopuri depinde de gusturile fiecarei persoane, dar, in general, sunt de preferat intre 32 si 20 de centimetri. Adancimea acestuia va depinde de capacitatea sa.

Design: Finisajele bune, liniile si culorile frumoase sunt, de obicei, un punct bun de luat in considerare. Intotdeauna este frumos daca ustensilele de bucatarie se potrivesc cu bucataria si vesela, nu-i asa?

Material: Le puteti gasi din aluminiu turnat, otel inoxidabil, otel emailat etc.

Suprafata neaderenta: Un strat antiaderent este intotdeauna important, deoarece nimic nu se lipeste de el. Un preparat ars pe fundul tigaii este trist si neplacut. De asemenea, este foarte dificil de curatat si poate deteriora treptat noua tava.

Cand vine vorba de gatit, nu numai calitatea alimentelor pe care le folositi este importanta, ci si ustensilele care faciliteaza procesul.

Cratitele sunt doar unul dintre acele instrumente pentru a obtine o buna gatire a mancarii noastre, fie ca este vorba de un sos, de o tocana sau de orice alta reteta pe care o facem acasa pentru a ne rasfata pe noi sau pe familiile noastre. O tigaie ideala nu numai ca va gati mai bine mancarea, dar va concentra mai bine aromele.

Din acest motiv, am decis sa analizam aproximativ 50 de marci de caserole cu ajutorul expertilor in domeniu, cum ar fi bucatari si gospodine. Prin diverse teste de peste 200 de ore am reusit sa gasim cele mai bune cratite disponibile in prezent pe piata.

Te poate interesa

Accepti cookies? Citeste mai mult